Voordelen van onze CNC diamant tools?

We zetten de voordelen van onze galvanische CNC diamant tools op een rij:

 • Het profiel blijft behouden
  Het profiel van onze diamentfrezen blijft behouden tot het einde van de levensduur. Dit betekent dat je nooit met de hand moet bijwerken. Dit bespaart heel wat tijd.
 • Hogere snelheden
  Met onze diamantfrezen haalt je CNC-machine probleemloos snelheden van 3 tot zelfs 5 meter per minuut bij een diameter 60.Vergelijk dit maar eens met je huidige snelheden.
 • Perfect gepolierd profiel
  De kwaliteit van het gepolierd profiel ligt zelfs hoger dan de kwaliteit van het oppervlak.
 • Extra lange levensduur
  Met een diameter van 60 millimeter bereik je probleemloos een levensduur van 2 à 3 kilometer, bij een diameter 20 mag je een levensduur van 1 kilometer verwachten. Dit ligt ongetwijfeld veel hoger dan de levensverwachting van je huidige tools.
 • Hoger rendement
  Wanneer we alle voordelen van onze CNC diamant tools optellen, dan behaal je met onze tools een rendement dat tot drie à vier keer hoger ligt.

Voor elke toepassing de juiste tools

Wij bieden je een totaalgamma van diamant tools voor alle mogelijke CNC-machines en voor bewerking van alle mogelijke materialen: marmer, arduin, graniet, kunstgraniet, kwartsiet, Dekton, Lapitec,….

Bekijk onze catalogussen:

catalogus_1
pdf (682kb)

catalogus_2
pdf (2,5mb)

Meer dan alleen een leverancier van CNC diamant tools?

Onze service gaat veel verder dan het leveren van de nodige diamanten frezen en boren voor CNC-machines. Wij bieden je alle nodige ondersteuning om een maximaal rendement uit je CNC-machines te halen bij het bewerken van natuursteen, composiet of andere materiaalsoorten.

Alleen met de juiste afstelling profiteer je voluit van de hogere snelheden en de verfijnde afwerking waarvoor onze CNC diamant tools garant staan.

Analyseren, optimaliseren en demonstreren
Wij komen op afspraak vrijblijvend ter plaatse om de huidige werking van je CNC-machines te analyseren.

Daarbij optimaliseren we de afstelling van je CNC-machine én demonstreren we vervolgens de werking van onze diamanten frezen en boren.

Je ziet dan met eigen ogen de fenomenale snelheden die onze tools halen voor het verzagen, frezen boren of polieren. Tel uit je winst in tijd, efficiëntie en geld.

Geloof je het niet? Geen probleem. Wij komen vrijblijvend langs voor een demonstratie op jouw CNC-machines.

Maak hier je afspraak