Meer dan alleen unieke diamantzagen

De totaalservice van Wodiam gaat veel verder dan het leveren van unieke diamantzagen die een veel hogere snelheid en een verfijnde afwerking opleveren. Wij doen alles voor de perfecte zaagsnede.

Zo zijn wij het liefst persoonlijk aanwezig bij de eerste ingebruikname van onze diamantzagen.* We willen absoluut zeker zijn dat alles perfect verloopt.

 • Verloopt het zagen niet snel genoeg?
 • Springen er voortdurend hoekjes en kantjes af?
 • Barst de natuursteen of de composiet?
 • Is het onmogelijk om je zaag scherp te houden?
 • Verloopt het verzagen van Dekton, Lapitec of harde keramiek uiterst moeizaam?

Advies

Wij ondersteunen steenkappers of marmer- en granietbedrijven met gericht advies voor het optimaliseren van hun zaagproces. Zo kijken we onder andere naar de ideale watertoevoer, de haakse stand van het zaagblad,…

De correcte zaagsnede

Een correcte zaagsnede verdient zichzelf meer dan terug. Het vormt de basis voor het efficiënte verloop van het verdere productieproces. Anders verlies je veel tijd en geld met het polieren.

Onze zelfontwikkelde en –geproduceerde diamantzagen behalen pas uitmuntende resultaten in combinatie met een perfect afgestelde zaagmachine.

* Persoonlijke analyse en aanwezigheid bij eerste ingebruikname is een kosteloze service voor Benelux, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Denemarken. Voor overige landen geven we advies en bijstand op afstand via videofilmpjes en instructies per mail.

Van aankoop diamant tot installatie diamantzaag

Vanaf de aankoop van de diamant tot en met de installatie van de diamantzaag, heeft Wodiam de volledige productieketen in eigen handen. Alles is Europees fabricaat met eigen ontwikkeling in België.

Deze totaalaanpak biedt een unieke kwaliteitsgarantie. Bovendien geeft dit ons de flexibiliteit om de segmenten aan te passen volgens specifieke behoeftes.

Bekijk hier een fotoalbum van het productieproces van onze diamantzagen.

Fotoalbum bekijken

De juiste diamantzaag voor elk materiaal

Wij ontwikkelden tientallen verschillende diamantzagen met specifieke segmenten voor elke mogelijke toepassing, telkens passend op iedere zaagmachine. Je mag rekenen op advies op maat voor het juiste type. Wij komen op afspraak vrijblijvend langs voor het nodige productadvies.

Voor welke materialen?

 • Graniet en composiet
 • Marmer en arduin
 • Lapitec, Dekton en harde keramiek
 • Beton

Diameter?

Ons gamma omvat diamantzagen van diameter 250 tot 3500 mm.

Asgat?

Wij leveren diamantzagen met asgaten van elke mogelijke diameter.

Vertanding?

 • Wijd
 • Kort
 • Verengd

Probleemloos door materialen als Dekton en Lapitec

Speciaal voor superharde materialen als Dekton en Lapitec ontwikkelde Wodiam een unieke type segment.

Met een ongeziene snelheid én een uiterst verfijnde afwerking gaan onze diamantzagen probleemloos door Dekton en Lapitec. Laat je overtuigen door onderstaand demonstratiefilmpje.

Geloof je het niet?

Geen probleem. Wij komen vrijblijvend langs voor een demonstratie op jouw zaagmachines.

Maak hier je afspraak

Snel bijbestellen?

Eenmaal we na analyse weten welke diamantzagen op jouw machines de beste resultaten opleveren voor de verschillende materialen, kan je eenvoudig online bijbestellen.

Wij hebben alle types diamantzagen op stock zodat we bijzonder snel kunnen leveren. Bij noodgevallen leveren we zelfs binnen de 24 uur.

Bestel online via dit bestelformulier